Benvingut a Daviscan!

Nucli zoològic: L-2500159

Benvinguts a la nostra llar a les Borges Blanques, Lleida. La nostra guarderia canina està oberta els 365 dies de l'any per la teva mascota, amb més de 25.000m2 de camp per córrer, diverses zones per banyar-se i naturalesa que gaudir. Amb vigilància 24 hores al dia per quedar-te tranquil mentre estàs de vacances o treballant.

Descobreix la nostra llar d'infants canina, un nou servei de dia que facilitarà la vida del teu petit i la teva mateixa. Jocs diaris, tranquil·litat i afectes perquè es trobin com a casa seva.

Residència canina amb places d'acollida limitades, d'aquesta manera podem oferir un servei exquisit i màxima atenció als nostres hostes.

La nostra major satisfacció és la de viure juntament amb els nostres animals.

Vas a passar uns dies fora? 'La teva mascota també es mereix unes vacances!

NOVETAT! Aquest estiu vam inaugurar les nostres noves instal·lacions per als petits de quatre potes que necessiten de cures més específics. Amb més espai per al seu gaudi, zones de passeig condicionades, nous llits i abeuradors, així com a sistema de climatització tant a l'estiu com a l'hivern.

Disposem a més d'una nova secció d'alimentació especialment pensada per als nostres inquilins premium. Pinsos de gamma superior i diet Barfoed per als més selectes grumets canins. Visita la nostra secció "alimentació" per a més informació.


daviscan@daviscan.com

Tlf. 699 46 89 33